Therapie

WINRS heeft vanuit haar kennis en expertise een visie en strategie ontwikkelt welke insteekt op het actieve leven van de patiënt en/of sporter. Ontwikkelen en onderhouden van de fysieke gesteldheid is een vereiste om te blijven participeren in het leven wat u leeft. Leeftijd, ziekte, geslacht of gesteldheid is voor WINRS ondergeschikt. Het individu of team moet blijven investeren om zich te ontwikkelen.

De specialismen en werkwijze die nodig zijn om de topsporters snel, verantwoord en doelgericht terug te laten keren in hun tak van sport vullen elkaar ook in de particuliere setting goed aan. Veel klachten ontstaan door een verminderde belastbaarheid of getraindheid. Het lichaam dient opgetraind te worden middels een uitgelanceerd programma met een gedegen opbouw. De “hands on” behandelingen van onze professionals ondersteunen, versterken de trainingstrajecten wat leidt tot een snelle en verantwoorde terugkeer in uw werk, sport of hobby’s.

WINRS therapie heeft vanuit haar specialisme de taak om cliënten en sporters de beste zorg te bieden. Hierin zijn zowel de praktijk als de therapeuten altijd op zoek naar kwaliteitsverbetering. Een greep uit de expertise van WINRS:

– Game Ready; ijscomressie
– Dry needling
– Veld revalidatie
– Activatietechnieken
– Manueel therapie
– Testen en meten

Wij werken met data

Om de juiste stappen te zetten in de revalidatie of therapie is het voor ons belangrijk om  te testen en meten. Door geavanceerde testmethodes kunnen we verantwoord keuzes maken wat de gezondheid van de cliënt ten goede komt.
De objectieve gegevens worden besproken met het gevoel van de cliënt en de opinie van de therapeut.
WINRS heeft een eigen applicatie ontwikkeld die de fitheid van atleten in kaart brengt en verbetert.

Informatie

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in! Of neem direct contact met ons op met de volgende gegevens:
Kasteellaan 2a, Waalwijk
0416-854145
info@win-rs.nl