Training

De huidige samenleving  daagt ons steeds minder uit om ons fysiek te blijven ontwikkelen. Toch willen we graag blijven participeren in onze sport ondanks onze passievere levenstandaard en zittende beroepen. De visie en strategie van WINRS zal ingestoken worden op trainen i.p.v. sporten. Het lijf prepareren of onderhouden met trainingen die alle grondmotorische eigenschappen bevatten. Hierdoor blijven we functioneel belastbaar en kunnen we fysiek langer blijven doen wat we graag willen doen. Een supplement voor een beter of gemakkelijker leven.

M.E. TRAINING staat voor Movement Essential Training. Zoals de naam zegt train je essentiële bewegingspatronen en energie systemen. Deze professionele training met hartslagmeter, stel je zelf met de begeleiding van een performance trainer samen. Je traint met een max. van 8 personen in hetzelfde uur, waardoor wij onze aandacht
kunnen garanderen. Iedere 2 weken worden de trainingen ververst waardoor jouw lijf optimaal geprikkeld wordt!

GAME TRAINING is een verfrissende buiten training onder begeleiding van een performance trainer. Iedere week staat er een uitdagende training op de planning die alles bevat om sterk te worden of blijven voor jou hobby’s of sport. Conditie, kracht, stabiliteit, power en altijd een leuke GAME om af te sluiten.

RESERVEREN

Reserveren gebeurt via onze fitmanager club applicatie. Reserveer een vast moment in de week of meld je aan tot een half uur voor aanvang van de training. Afmelden dient 24 uur vooraf te gebeuren.

Wij werken met data

Om progressie te maken in de trainingen is het voor ons belangrijk om te testen en meten. Door gedurende de gehele training een accurate hartslag meting uit te voeren kan i.c.m. de juiste oefeningen het lijf verantwoord geprikkeld worden.

Informatie

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in!
Kasteellaan 2a, Waalwijk
0416-854145
info@win-rs.nl